Skip links

Gezocht: 2x een senior ontwikkelingsmanager

Gezocht: senior ontwikkelingsmanagers (2x)

Wij zijn dé ontwikkelaar van middenhuur woningen in Nederland. Gestart in 2014 vanuit het geloof dat fundamentele vernieuwing noodzakelijk was in een definitief veranderde woningmarkt. Grondpositie, bouwomzet of winstmaximalisatie waren niet meer het uitgangspunt, maar wel de maatschappelijke behoefte aan betaalbaar en duurzaam wonen . Een vernieuwend en toekomstbestendig businessmodel, waarin samenwerken, delen en aanpassing centraal staan, bleek essentieel en leidde tot het bestaansrecht van Sustay.

Duurzaam wonen gaat over comfortabel, energiezuinig en aanpasbaar wonen voor nu en in de toekomst. Duurzaamheid is voor Sustay vanzelfsprekend; dus niet ingewikkeld of te duur. In de komende decennia is jaarlijks behoefte aan 25.000 nieuwe betaalbare huurwoningen voor uiteenlopende doelgroepen. Bij het ontwikkelen van nieuwe woonbuurten wordt het belangrijker in te spelen op de woonwensen van nu en die voor de toekomst, zoals het overhouden van voldoende besteedbaar inkomen en een beter behoud van het milieu.

Het team van Sustay bestaat uit ruim 10 mensen, samen ontwikkelen zij inmiddels ruim 300 tot 400 woningen per jaar. Grootschalige complexe woningbouwprojecten, al dan niet gecombineerd met retail en / of leisure. Een maatschappelijke ontwikkelaar met duurzame grondhouding. Geen eigen bezit maar wel “op rekening en risico”. Zeer ambitieus om Nederland te laten zien dat het anders kan en anders moet!

De missie is een duurzaam en betaalbaar thuis voor iedereen. Om dat te bereiken in deze markt met tekorten is een stevige groei noodzakelijk.

Kom jij ons team versterken?

Functieomschrijving

Wij zijn op zoek naar twee senior ontwikkelingsmanagers, de slimste jongetjes / meisjes uit de klas die impact willen (en kunnen) maken. In staat om partijen bij elkaar te brengen, concepten te bedenken en initiatieven te ontplooien. Analytisch sterk zodat de businesscase klopt. Procesmatig sterk zodat iedereen doet wat hij / zij moet doen wat het project versterkt. Ambitieus om uit te dagen en uitgedaagd te worden zodat er aan het eind van de rit één ding duidelijk is: dit was echt “best for project”.

We zoeken intelligente ontwikkelaars, uitmuntende procesmanagers die in staat zijn om partijen samen te brengen en hen te laten doen waar ze goed in zijn. Altijd scherp op kansen en verbeteringen.

En we zoeken ondernemers, partners die willen meebouwen aan de volgende fase van de onderneming en deel uit willen maken van een hecht en gezellig team

Profiel

Dux Nova is voor deze uitdagende rol op zoek naar kandidaten met ervaring binnen de vastgoedwereld. Ervaren (proces- en / of project)managers met relevante ervaring die toe zijn aan een uitdagende stap in hun carrière. Die impact willen maken en in een ambitieus, hecht en gezellig team zich aan Sustay willen verbinden.

Wij zoeken niet louter ontwikkelaars, ook oud adviseurs en dealmakers zijn welkom. Communicatief vaardig en analytisch sterk, gedreven en verbindend, creatief en coöperatief.

Arbeidsvoorwaarden zijn marktconform met een meer dan marktconforme bonus regeling. Sustay biedt tevens de mogelijkheid om als ondernemer aan te sluiten (middels een managementfee) en te profiteren van projectresultaten die (op termijn) geboekt worden.

“Ondernemerschap, maar binnen een hecht en ambitieus kernteam, dat is werken bij Sustay!”

Jimmy Kools, directeur Sustay

Deze vacature verloopt via Dux Nova

Interesse?

Wil je meer weten over de rol als senior ontwikkelingsmanager bij Sustay? Neem contact op met:

Jurgen Pauwels
Tel: 06 55 33 33 03

Dux Nova
Haagweg 241a
4812 XD  Breda

Mailen kan natuurlijk ook: jurgen@duxnova.nl.

Solliciteren?

Reageren (vertrouwelijk) kan hier via Dux Nova.