Skip links

Gezocht: onwijs goede projectmanager

Altijd gezocht: goede projectmanagers

Sustay heeft een missie: de woningmarkt toegankelijk, betaalbaar en duurzaam maken. Pas jij bij onze manier van werken, onze doelgroepen en onze woonproducten? Waar we energie voor hebben, werken we aan. Zoals wonen weer bereikbaar maken voor mensen die tussen wal en schip vallen. En doorstroming in gang te zetten door in te zetten op specifieke doelgroepen en strakke afspraken te maken met gemeenten. Of met bewoners uit de buurt door middel van participatie trajecten samen slimme en duurzame oplossingen vinden voor de realisatie in hun wijk. Kortom, we werken samen aan de duurzame uitdagingen van deze tijd. En daar kan jij aan bijdragen. Want goede mensen zijn altijd welkom bij Sustay zodat we nog meer impact kunnen maken op de woningmarkt!

Kom jij ons team versterken?

Wat ga je doen?

Als projectmanager werk je samen met een Sustay buddy – vanuit ons kantoor en op locatie met partners – aan aansprekende projecten op basis van zelfstandigheid. Zo werk je bijvoorbeeld samen met een buddy aan een woontoren voor een middelgrote gemeente, of ben je (mede)verantwoordelijk voor een volledige woonbuurt samen met een woningcorporatie.

Hoe dan ook, jij wil impact maken op de woningmarkt door het toevoegen van betaalbare (huur)woningen. En zelfs binnen Sustay is je impact en rol groot. We denken groots, dus wat houdt je tegen? Je wordt onderdeel van snel groeiend team en scale up organisatie. Dat betekent dat je meebouwt aan de groei van Sustay door het ontwikkelen van woningen en het delen van kennis.

Jij brengt mee

 • Enkele jaren relevante werkervaring;
 • Interesse in en ervaring met gebiedsontwikkeling en relevante ontwikkelingen daarbinnen, zoals duurzaamheid en doorstroming;
 • Interesse in / ervaring met het delen van je kennis naar de markt;
 • HBO of WO werk- en denkniveau;
 • Elke dag een glimlach naar je werk en partners!

En dit is waarom jij perfect past bij Sustay

Je hebt een enorme drive en frustratie in je om de wooncrisis in Nederland op te lossen! Daarnaast heb je een passie voor duurzaamheid en klimaat.

Goede energie. ‘Is niet mogelijk helaas…’ bestaat niet voor jou. Ook niet in je persoonlijke ontwikkeling. Je experimenteert, blijft jezelf uitdagen en groeit door.

Je hebt de wil om oprecht te luisteren naar de markt en de vaardigheid om iets te doen met wat je hoort. Binnen Sustay en onze projecten die impact maken op de samenleving.

Met jouw ondernemende geest breng je ook Sustay verder. We zijn een scale up, dus de trein gaat dendert vlot door momenteel. Zelfstandig werken vanuit je eigen BV en eigen initiatief zijn daarbij een vereiste om opgenomen te worden in ons ambitieuze kernteam.

 

Wij bieden jou

 • Een zeer riante project vergoeding op basis van je ervaring en netwerk;
 • En daarmee een zeer goede pensioenregeling en als je het goed doet is echt elke auto denkbaar hoor;
 • Ondernemerschap (eigen bedrijf), maar binnen een hecht kernteam;
 • Meebouwen aan een snel groeiende scale up. Hierdoor heb je veel vrijheid en word je uitgedaagd zelf bij te dragen;
 • Flexibiliteit in de rollen die je intern oppakt, en die passen bij jouw persoonlijke ontwikkeldoelen;
 • Uitdagende en aansprekende vastgoedprojecten;
 • En vooral een omgeving waarbij je echt impact kan maken op de maatschappij en waar je later met trots op terug zal blikken!

“Ondernemerschap, maar binnen een hecht en ambitieus kernteam, dat is werken bij Sustay!”

Jimmy Kools, directeur Sustay

VR & Sustay? Ja hoor… ook dat kan allemaal!

Interesse?

Wil je meer weten over de rol als projectmanager bij Sustay? Bel dan met Jimmy Kools via 030 – 767 00 46. Mailen kan natuurlijk ook.

Solliciteren?

We ontvangen je sollicitatie – in de vorm van een cv en een motivatie (geheel vormvrij) graag via jimmy@sustay.nl.