Skip links

Inspirerende werkplek: CLT kantoor Blue Village

De plek waar alles gebeurd, start, waar je op terugkomt en waar we samenkomen… CLT (houtbouw) hoofdkantoor van Sustay, jouw toekomstige en inspirerende werkplek! Een hypermodern pand dat volledig is gebouwd in hout en voorzien van diverse flexplekken en fijne extra’s zoals een groot kookeiland én fitnesszaal.

“Een kantoor is meer dan een bureau en een scherm. Het moet als een tweede thuis voelen.”

Frank Pieper, oprichter Sustay

Hartje centrum Nederland gelegen

Blue Village wordt gerealiseerd in De Meern, Utrecht. Strategische gelegen in het midden van het land, de perfecte uitvalsbasis voor al onze aansprekende projecten door het hele land. Bovendien is jouw toekomstige werkplek ook handig gelegen nabij diverse winkels (waaronder een supermarkt), het OV en de snelweg A12.

Vooraanzicht CLT kantoor Blue Village, De Meern Utrecht

Work hard, play hard

Je krijgt niets cadeau in het leven. Is hard werken om projecten goed van de grond te krijgen en te realiseren. Maar… bij Sustay zijn we ook van de ‘play’! Elke dag een glimlach en humor op kantoor is de norm. En even stoom afblazen? Stap in onze Formule1 playseat en klok een snelle digitale raceronde in je favoriete bolide. Ook zijn we niet vies van teambuilding in de vorm van uitjes of straks gezamenlijk koken aan het kookeiland in Blue Village.

Je bent er niet alleen

Naast het kernteam van Sustay zullen er ook andere ondernemers een plek innemen in het pand Blue Village. Waaronder financieel adviesgroep Gerssen. Je kunt dus altijd even bij een ander bedrijf zo binnenstappen met een vraag of voor een goed verhaal!

CLT houtbouw

De afkorting Cross Laminated Timber (CLT) is inmiddels al een paar keer gevallen. Het Sustay kantoor Blue Village wordt dus duurzaam gerealiseerd middels houtbouw. En bouwen in hout kent zo ontzettend veel voordelen. Voor de aarde, maar ook direct voor de mensen die er gebruik van maken. Benieuwd naar alle voordelen van bouwen met hout? Bekijk dan eens deze pagina.

Blue Village oplevering

Het oude vastgoed op de betreffende locatie is inmiddels gesloopt. Binnenkort wordt gestart met de bouw, zodat we met z’n allen straks in 2022 er gaaf en inspirerend bij zitten.